Recair Oy

Daikin ilmapuhdistimet

Puhdas, raikas ja terveellinen sisäilma parantaa asumisviihtyvyyttä ja vaikuttaa esimerkiksi unenlaatuun parantavasti. Nauti puhtaasta sisäilmasta ja nuku yösi mukavasti. - Jaksat paremmin!

99,6 %99,99 %95 %
allergeenien poistovirusten ja bakteerien poistohajunpoisto

MC707VM on todella ihanteellinen ilmanpuhdistin jokaiseen kotiin ja eritoten tuo se helpotusta allergia ja astma oireista kärsiville henkilöille.

Daikin ilmanpuhdistin sisältää kuusinkertaisen ilmanpuhdistuksen sekä suuren ilmanvirtauksen yhdistettynä muuhun huipputekniikkaan. Nämä ominaisuudet tekevät MC707VM ilmanpuhdistimesta nopean ja erittäin tehokkaan hajuja, bakteereja sekä muita ilman epäpuhtauksia poistavan laitteen.

Mahtava suorituskyky ja ilmanpuhdistimen saamat erinomaiset arvosanat eri testeissä tekevät tästä puhdistimesta oikean vaihtoehdon kaikkiin tiloihin. Daikin-ilmanpuhdistin sopii kaikkialle missä ihminen viettää aikaansa, eritoten ihmisille jotka arvostavat ilmanlaatua ja terveyttänsä. Daikin ilmanpuhdistimella on mm. Suomen astma- ja allergialiiton hyväksyntä.

Ilmanpuhdistimen fotokatalyyttinen suodatin poistaa virukset ja bakteerit, jotka aiheuttavat tauteja ja allergioita. Todella tehokas ilmavirtaus, jopa 420m³/h sekä neljältä suunnalta imevä etupaneeli mahdollistavat erittäin tehokkaan pölyn ja pienpartikkeleiden keräämisen. Fotokatalyyttinen kenno mahdollistaa uskomattoman lisä suorituskyvyn laitteen hajunpoistoon. Puhdas ja miellyttävä sisäilma Daikin ilmanpuhdistimella!

Vaikka Daikin ilmanpuhdistin on erittäin tehokas, niin sen käyntiääni on erittäin hiljainen, joten sitä voidaan käyttää hiljaisuutta vaativissa paikoissa, kuten kokoustiloissa ja makuuhuoneissa. Uuden invertteripuhaltimen ansiosta laite on lähes äänetön, silent-teholla ainoastaan 16dB.

Suodattimenvaihdon-ilmaisin ilmoittaa, kun suodatin pitää vaihtaa. Pitääksesi yllä ilmanraikastustehoa ja pölynkeräystoimintoa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vaihtaa uusi suodatin vanhan tilalle.

Laitetta on helppo käyttää ohjauspaneelista sekä kaukosäätimestä. Ilmanpuhdistimen mukana toimitetaan mm. suomenkieliset käyttöohjeet. Ilmanpuhdistimen värivaihtoehtoina ovat valkoinen tai hopea.

Daikin ilmanpuhdistin:

  • laadussaan vailla vertaa –toiminnaltaan omaa luokkaa
  • tyylikäs ulkoasu
  • todella hiljainen –voidaan huoletta sijoittaa makuuhuoneeseen
  • poistaa pölyä
  • eliminoi saasteita
  • puhdistaa ilman esimerkiksi tupakansavusta
  • deaktivoi mikrobit ja bakteerit
  • hävittää epämiellyttävät hajut hetkessä
  • kerää eläinten karvat ja muut partikkelit
  • hajottaa vahingollisia saasteita

Daikin MC707VM fotokatalyyttinen ilmanpuhdistin

Korkeatasoisen hiukkaspuhdistuskykynsä ansiosta laite sopii hyvin niin siitepölyn, katupölyn kuin muidenkin pienhiukkasten puhdistukseen. Laitteiden puhdistuskyky on testattu kotimaisessa puolueettomassa tutkimuslaitos VTT:llä.

Lue lisää aiheesta

Daikin ilmanpuhdistimen ominaisuudet
Miten Daikin ilmanpuhdistin toimii?

TuotekoodiNimi 
MC707VM-WMC707VM-WMC707VM-W
MC707VM-SMC707VM-SMC707VM-S
MCK75JUruru MCK75J 


Ajankohtaista
10.10.2018
Daikin Europe N.V. liiketoimintakauppasopimukseen Recair Oy:n kanssa
Lue lisää »

01.08.2018
Lehdistötiedote 1.8.2018
Lue lisää »

Arkisto »

Lämpöpumput 2015
Lämpöpumpputekniikan edelläkävijän ratkaisut Pohjolan olosuhteisiin
Lataa e-julkaisu »